2009. szeptember 13., vasárnap

Szemét




Sziasztok,




el kéne gondolkoznunk mit tehetnénk, hogy ne forduljon elő amivel ma reggel ismét találkoztam a Rökk Sz. utcában. Ez az igen büdös szemét halom hétfő reggelig itt fog bűzleni. Szerencse, hogy nincs nagy szél....mert akkor már az egész utcát beterítené.


A Közterület Felügyeletnél kéne érdeklődni???
Talán ti is hallottátok, hogy sajnos megjelentek a patkányok a környéken. A Baross utca miatt beszéltem a bábolnásokkal, akik elmondták, hogy nagyon "szennyezett" a környék....tehát nemcsak a "szépérzékemet" bántja...a 8ker.blogra beírók szerint láttak már a Vas utcában is.
Mit tegyünk?
Mariann

2 megjegyzés:

  1. ÁNTSZ - ezt már Lesley blogjára is megírtam, de lehurrogtak, pedig ebben a kérdésben (közegészségügy, járványügy) tényleg ez a szervezet az illetékes hatóság. A Bábolna egy cég, amely a tüneti kezelést végzi, az ÁNTSZ ellenőriz és adott esetben bírságol is:

    http://www.antsz.hu/portal/portal/tajekoztatoahatosagiellenorzesrol_149.html?menuid=a2b40294-16b1-11db-b836-33e53097dc26

    VálaszTörlés
  2. Én megpróbáltam, de elhajtottak a Bábolnásokhoz. Sajnos ahogy hallom nemcsak a mi problémánk, tele van a város velük.

    A szemét kirakást ettől függetlenül fel kéne számolni!

    VálaszTörlés