2009. szeptember 13., vasárnap

Antikvitás és antikvár piacok

Bár a jobbszélen található közvélemény-kutatás még nem futott le, de a szavazók egyöntetű véleménye (no és a visszajelzések) nyomán megállapíthatjuk: sikeres volt a piacos kezdeményezés. Az első két alkalommal még kicsit félve, de annál nagyobb érdeklődéssel jöttek a környékbeliek. A könyvpiac végén pedig már azt is elkönyvelhettük, hogy nemcsak a vásárlók búcsúztak ezzel, hanem a délután 2-kor, záráskor érkező sétálók azt kérdezték, hogy mikor lesz újra árusítás...


Nos, fellebben a fátyol: az őszi Mikszáth téri rendezvények időpontjai között akadt két szombat, amikorra eséllyel próbálhatunk közterület-foglalási engedélyt kérni az egyesület által rendezett akciókra.


Így tehát

szeptember 26-án, szombaton antikvitás- és bolhapiacot,

október 10-én, szombaton pedig antikvár könyvpiacot

szervezünk!


A helyi árusok az egyesület által ingyenesen biztosított asztalokra pakolhatnak ki, előzetes asztalfoglalás szükséges az egyesulet@palotanegyed.info címen vagy a 20/445-8262-es telefonszámon. Mindkét alkalom jótékonysági célokat is szolgál: a befolyó bevételből az árusok adományukkal járulhatnak hozzá az egyesület céljaihoz, így konkrétan a palotanegyedi körzeti megbízotti iroda kialakításához.

1 megjegyzés:

  1. Ez jó hír! Szerintem, ahogy megszokják az emberek,egyre többen fognak jönni.

    VálaszTörlés