2009. szeptember 20., vasárnap

Európa Belvárosa Program

Közkívánatra: ezen a linken található meg a Rév8 Zrt. által kidolgozott kulturális gazdaság-fejlesztési stratégia. Bár a végleges döntés még nem született meg Brüsszelben a pályázat támogatásáról, azonban jó okkal bízhatunk benne, hogy ez csak idő kérdése!

1 megjegyzés:

  1. Sajnálatos módon a nem megépülő parkoló helyet semmi sincs és nem is lesz. Az ősz megérkezésével ismét az egyik legnagyobb probléma lett a parkolás megoldása. Mint tudjuk a Rákoczi téri parkoló sem épül meg..

    A másik nagy gond, hogy a forgalom átszervezésével nem sikerült csökkenteni a behajtó gépkocsik számát, csupán áttereleték a Rökk Sz. utcára ahol már lassan a másik oldalra sem lehet átmenni.
    Minnél előbb tovább kéne gondolni ezt a forgalmirendet,mert ez igy nem megoldás!

    Érdekes, hogy ez a tervezet számít az itt lakók közremüködésére, a közösségi érzés kialakulására. Úgyanakkor az eredmény pedig a bérlők irányába tolja el az a hansúlyt. Mivel a bérlők nagyrésze egyetemista, igy a közösségek kialakulásának alig van esélye. a mi házunkban 23 lakás van, ebből 8 lakásban bérlők laknak és 3-at árulnak (eredmény nélkül).

    VálaszTörlés