2010. június 1., kedd

"Triplet"



És egy újabb meghívó következik, ezúttal (a fenti kép ne tévesszen meg senkit!)

SPANYOL-BELGA-MAGYAR CIVIL KÖNYVBEMUTATÓRA!

Rendszeresen hallhatunk az Európai Unió "trió" elnökségéről, arról az idén életbe lépett újszerű megoldásról, amikor három ország egymást követve, hat hónapos váltásban, összehangoltan tölti be az EU soros elnöki tisztét. Ez a civileket is közös fellépésre ösztönözte: eredménye a "Triplet" névre hallgató spanyol, belga és magyar részvétellel megvalósított projekt. Három szervezet arra vállalkozott, hogy górcső alá vegye, hogyan gondolkodnak és cselekszenek országaik civil szervezetei az Európai Unióval kapcsolatban, vannak-e, és ha igen milyen elképzeléseik és javaslataik európai ügyekben az egyeztetett fellépésről, közös akciókról.

A program koordinátora, a házigazda Európa Ház képviseletében örömmel vennénk részvételét könyvbemutatónkon, melyen

- Miguel Angel Cabra de Luna, a spanyol ONCE Alapítvány európai ügyek szóvivője,
- Denis Stokkink, a belga Pour la Solidarité elnöke és
- Osváth László, a magyar kiadvány szerzője

számolnak be e hármas összefogás tapasztalatairól, eredményeiről.

Rendezvényünk jól illeszkedik a 81. ünnepi könyvhét gazdag eseménysorozatához.
Könyvbemutatónk időpontja: 2010. június 5. (szombat), 11.00-12.00 óra
Helyszíne: Gerbeaud Cukrászda, Arany Szalon (1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8., legközelebbi metrómegálló: M1, Vörösmarty tér).
A résztvevőket egy szelet finom süteménnyel és kávéval kínáljuk. Minden civil- és könyvbarát érdeklődőt szívesen látunk. Tolmácsolásról gondoskodunk. Kérjük, hogy részvételi szándékáról a jelentkezés lap visszaküldésével tájékoztasson!
A program az Európa Unió "Európa a Polgárokért" Programja ("Europe for Citizens" Programme 2007--2013) keretében, az Európai Bizottság Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynöksége támogatásával valósul meg.
Budapest, 2010. június 1.

A programra előzetesen regisztrálni kell június 4-éig a következő, értelemszerűen kitöltött szöveg elküldésével az alábbi e-mail címre vagy faxszámra: Európa Ház, e-mail: info@eucivil.hu, fax: (1) 356-8499.

Jelentkezési lap
Részt kívánok venni a SPANYOL-BELGA-MAGYAR CIVIL KÖNYVBEMUTATÓN 2010. június 5-én.
Név:
Szervezet:
Telefon:
E-mail:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése