2010. június 14., hétfő

Előadás a hetedik kerületi "szomszédainkról"

Újabb meghívót kaptunk, ezúttal a BKIK Idegenvezetői Klubjából (ahol néhány hete mi mutattunk be a Palotanegyedet), e hét szerdára, egy különleges előadásra, amelynek egyik témája a VII. kerületi szomszédunkat, a pesti zsidónegyedet érinti.
"2010. június 16- án SZERDAI NAPON 18 órától kerül sor találkozónkra, melyet a Kamara (BKIK) székházában – 1016- Budapest, Krisztina krt. 99. sz. alatt rendezünk meg. A 2011. évi idegenvezetői világnapunk egyik új színtere a pesti zsidónegyed lesz. A közös gondolkodás jegyében folytatjuk az idegenvezetés területén munkálkodó, és Budapest kulturális - közösségi életét szervező civil szervezeteket, egyesületeket bemutató sorozatunkat.

1.) Meghívtuk a MAZSIKE (Magyar Zsidó Kulturális Egyesület) és a KidMa Egyesület városnéző sétáinak vezetőit, akiknek programjait már megismerhettétek (Perczel Anna építész, e séták elindítója, szerzője, az Óvás! Egyesület alapítója egy későbbi alkalommal mutatkozik be nekünk )
Vendégünk lesz viszont Rédei Éva a Láng Téka (Budapest, Pozsonyi út 5.) vezetője, és a „falunap Lipóciában” szervezője http://www.pozsonyipiknik.hu/

2.) Holp Judit idegenvezető társunk bemutatja munkahelyét, a Memento Parkot (15 perces vetítés)
http://www.szoborpark.hu/"
Szeretettel ajánljuk a tartalmas előadásokat minden érdeklődőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése