2010. november 19., péntek

Zonta - jótékonysági zenés teadélután

A ZONTA CLUB BUDAPEST CITY EGYESÜLET
ezúton tisztelettel meghívja Önt és kedves partnerét
jótékonysági zenés teadélutánjára!

A teadélutánra 2010. november 20-án, szombaton délután 16.00. kezdettel kerül sor
a Festetics Palotában (Budapest, Pollack Mihály tér 3.)
A rendezvény fővédnöke: Mádl Dalma asszony.

Műsoron a Tercina Együttes „A Lovagias Emberrabló” című összművészeti alkotása, a versailles-i udvar zenéjével.
Közreműködik: Vitárius Piroska – hegedű, Kállay Katalin – blockflöte, Győri István - lant, barokk gitár és Rusznák András színművész.
Rendezvényünket megtiszteli jelenlétével és szívesen válaszol az érdeklődők kérdéseire:
• Dr. Wetzel Tamás, az egyszerűsített honosítási eljárás bevezetésével kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos és
• Dr. Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere.

„Egyetlen magyar sem lehet, aki anyagi okok miatt nem tudja felvenni a magyar állampolgárságot!”

A Zonta International kontinenseken átívelő nemzetközi női szervezet tagjaként a Club Zonta Budapest City támogatottjai között már eddig is szép számmal voltak jelen a határon túli magyarság csoportjai. Ez az élő kapcsolat indított minket arra, hogy idén más formában is kifejezzük a nemzeti összetartozást és felelősségvállalást. Célunk az, hogy a magyar állampolgárság megszerzésében anyagi eszközökkel is segítsük a határon túli magyarokat (alapvetően nőket), az augusztus 20-án hatályba lépett kedvezőbb jogszabályi környezet adta lehetőségek alapján.
Ezért a rendezvényünkön befolyt adományokat a határon túli partnerszervezeteink segítségével juttatjuk el azoknak, akiknek vagyoni, jövedelmi viszonyai nem engedik meg az eljárási díj kifizetését. Az adományokat kizárólag erre a célra fordítjuk.
Egyben útjára kívánjuk indítani e nemes célt támogató országos mozgalmunkat is, az erre fogékony szervezetek (egyesületek, alapítványok, egyházak) bevonásával, tevőleges részvételével.
A rendezvényen való részvétel díja: 3000 Ft vagy 10 €, amely összeget teljes egészében az adományozottak felé továbbítunk. Ezen túlmenően örömmel fogadjuk hozzájárulásukat akár a helyszínen, akár egyesületünk számlaszámán: OTP 11702036-20717825

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése