2010. május 11., kedd

Virágültetés!


Idén sem marad el tereink "felvirágoztatása". A sok program (Majális, Pünkösd...) miatt kissé később a szokásosnál, május 30-án vasárnap 10 órakor ismét nekieshetünk a Lőrinc pap tér és a Mikszáth tér megszépítésének.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!!!

11 megjegyzés:

  1. A Gutti meg idén is kimarad, mi?

    VálaszTörlés
  2. Mivel ideköltöztél a Palotanegyedbe, így már legálisan is szerepet vállalhatsz, például segíthetsz a Guttenberg térhez szükséges plusz pénzmennyiség összegyűjtésében és akkor biztos nem marad ki...

    VálaszTörlés
  3. Hova ültetnénk és milyen, hány db palánta kellene?

    VálaszTörlés
  4. Hahó, van itt valaki aki válaszol vagy tényleg csak a Mikszáth-ban gondolkodunk????

    VálaszTörlés
  5. Igen, vagyunk :-)
    A helyzet a következő: a Mikszáth térre és a Lőrinc pap térre elegendő a rendelkezésünkre álló összeg. Nem volt kis dolog ezt sem összeszedni, szerencsére végül sokfelől tudtunk kisebb-nagyobb támogatást szerezni. És csak hogy érzékelhető legyen nagyságrendileg: hatszámjegyű összegben kell gondolkodni...
    Szóval egyelőre ezt a két teret céloztuk meg, ahol már harmadik év lesz, amikor az egyesület virágosít. Várhatóan egész vasárnap folyamán ültetünk majd (10-kor kezdjük!), bízva a jó időben és a sok segítő kézben.
    Emellett ha bárkinek van ötlete vagy lehetősége a negyed más területeinek virágosítására, illetve annak finanszírozására, várjuk, hajrá!!!

    VálaszTörlés
  6. Nem kéne Krúdy-Mikszáth Egyesületre átnevezni a CAPE-t. Mintha csak ez a rész lenne érdekes a többi meg egy tanácsot sem ér meg!!!!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Névtelen!
    Mint írtam, épphogy várjuk az ötleteket és tanácsokat! Mi volna az?

    VálaszTörlés
  8. Megnéztük a teret "virágosítási" szempontból. Ahoz kérnénk szakmai segítséget, hogy a kerítés mellett lévő földet elég ha felásuk vagy földet is kéne rászereznünk? esetleg a felásással valami trágyát beleforgatni?
    azt is szeretnénk megkérdezni egy szakértőtől, hogy négyzetméterenként hány tő virággal kell számolni (ha nagyfejű büdöskében gondolkodunk)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Névtelen! Dobj egy mélt a 8kerblog@index.hu címre, és segítek, lakik a guti környékén pár kertész, egyesítsük erőinket.

    VálaszTörlés
  10. Nagyszerű!! Úgy tűnik, a Gutenberg tér környéke is aktív! Azt gondolom, legjobb lenne élőszóban folytatni!
    Csütörtökön 5-től az Apacukában egyesületi közgyűlésünk lesz, ha hn5-re odajönnek, válthatunk szót a részletekről és akár már vasárnap mehet is a párhuzamos munka a tereken! Várjuk Önöket!!

    VálaszTörlés