2011. május 17., kedd

Palota Piknik

Bor, gasztro, kultúra - programpiknik a Palotanegyedben!

Időpont: 2011. május 26 – 29.

Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Mikszáth tér- Krúdy utca

A Palotanegyed Budapest VIII. kerületének lüktető szíve, a pesti belváros közvetlen folytatása, mely a Mikszáth tér és Krúdy utca kereszteződésében igazi gasztro-kulturális csomóponttá vált az évek során. Célunk a Palota Piknik rendezvény keretein belül megmutatni azt a sokszínűségét, amit ez a hely képvisel. Lehetőséget biztosítunk a Palotanegyed művészei számára a bemutatkozásra, lesz élő zene, artisták, gyerekszínház. Színes kulturális programok várják egész nap a kicsiket és nagyokat.

A borkedvelők tíz hazai, kézműves borászat kínálatába kóstolhatnak bele szakértő tudás mellett. Kiállítóink között köszönthetjük többek között a Bock, Bezerics és a Légli pincészetet is. A rendezvényen megkóstolhatják az érdeklődők a pincék legszebb fehér, rosé és vörös borait, a már palackba zárt újdonságokat és a legizgalmasabb tételeket is.

Minden vendéglátóhely különleges, az egyes borászok boraihoz kóstolás alapján kreált fogásokat kínál a Palota Piknik időtartama alatt. A borok kóstolásakor mindenki tájékoztató kupont kap, hogy ahhoz a borhoz milyen gasztronómiai ajánlattal várja kedvezményesen a legközelebbi étterem.

A rendezvény INGYENESEN látogatható!

További részletek: palotapiknik.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése