2010. augusztus 11., szerda

Készüljünk az örökségnapokra! - II.

A saját berkeinken - pardon: a Palotanegyed határain - belül ezt egy kedves-vicces-informatív brosúra formájában tesszük meg: mégpedig a Palotanegyedbe lépő Palotanegyed-belépővel! A Kulturális Örökség Napjainak hivatalos oldalára az alábbi hírecskével készültünk (a szöveg a terjedelmi korlátok miatt lett ilyen rövidke):

"A Civilek a Palotanegyedért Egyesület kezdeményezésére a Mágnásfertály ismert közintézményei és rejtett kincseit megmutatni kívánó helyszínei fogtak össze és hoztak létre egy igazi palotanegyedi útikalauzt! Az érdeklődők kis térképet kapnak kézbe, amelyen meg lehet tervezni az önálló, egyéni barangolást is. A helyszíneket nyitott füllel és szemmel végigjáró látogatóknak pedig bizonyára nem fog gondot okozni a rejtvények megoldása. Sorsolás és eredményhirdetés esténként (19h-tól) a Festetics-palotában! "

Szeretettel várunk minden érdeklődőt szeptember 18-án és 19-én a negyedben! Találkozzunk minél több helyszínen és aztán este a Festetics-palotában, a sorsoláson! Információk és a kapuikat megnyitó palotanegyedi helyszínek itt!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Szerkesztők!
    A Gutenberg Otthon honlapja "itt" nem működik. Hiába kattintok rá. Valami nem működik?!
    www.gutenberg-otthon.hu

    VálaszTörlés