2010. augusztus 9., hétfő

Így loptak autót a Lőrinc pap téren

A HVG online oldalán találtunk erre a filmecskére - végre bebizonyosodik, hogy működik a kamerarendszer a negyedben. Persze mindez vajmi kevés, ha nem sikerül megtalálni az autót és a tolvajokat - de talán közülünk valakinek ismerősek lehetnek...

És itt a hivatalos közlemény is:
A rendőrség térfigyelő kamerája rögzítette a VIII. kerületi Lőrinc pap téren július 4-én 5 óra körüli időben elkövetett autólopást. A külföldi rendszámú Audi A6-ost, amelynek értéke 2-3 millió forint, két perc alatt vitték el.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a videón látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 236-2800/ 53-206 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (06-80-555-111), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

1 megjegyzés:

  1. A sarkon jól látszik a köztereseink által kedvelt, hordozható várakozni tilos tábla. Hogy ezt még mindig használhatják!!!!

    VálaszTörlés