2010. március 1., hétfő

Figyelem: közlekedési veszélyzóna!

A múlt héten Lesley barátunk, szomszédunk már morgott egyet a közterületesekre és egyéb "illetékes" hatóságokra, most mi is megtesszük ezt.
Az alábbi képek ma, március 1-jén készültek a Pollack Mihály téren, sorrendben: a Múzeum utcai felhajtónál és a Pollack tér Ötpacsirta utcai folytatásában. December elején - a többi, kevésbé vagy nem kevésbé veszélyes kátyú és közlekedési hiba mellett - ezeket is jeleztük a Józsefvárosi Vagyonkezelő felé. Azóta a helyzet valóban szörnyen balesetveszélyessé vált. Persze megtörténhet, hogy a rutinos, tapasztalt vezetőnek köszönhetően baleset nem is történik, de jó eséllyel anyagi kár keletkezik az arra járó autókban. Ki a felelős ilyenkor?
A közterületet a Pollack Mihály tér hasznosítója kezeli (ez a meg nem erősített információink szerint a Pollack-Project Kft.), a helyi közutak, közterületek és a közlekedés biztonságának biztosítása viszont kőkeményen önkormányzati feladat. Ami jelen esetben legalább az úthibák előrejelzését, kitáblázását és a figyelem felhívását jelentené... Helyettük most mi szólunk: autósok, figyelem, veszélyzóna a Pollack téren!
A fotókért újra Ignácz Ibolyát illeti a köszönet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése