2010. január 26., kedd

Bringatárolók a Palotanegyedben

A múlt heti egyesületi ülésen Alföldi György úr, a Rév8 Zrt. vezérigazgatója - aki nem mellesleg egyesületi tagtársunk is - több fontos, friss információt elárult az Európa Belvárosa Program egyes projektjeinek ütemezéséről. A konkrétumokkal részletesen jelentkezünk, most elsőként azt adjuk tovább, amit a biciklitárolók elhelyezéséről megtudtunk.



Biciklitároló egyelőre
- a Gutenberg térre,
- a Gyulai Pál utcába (Rákóczi – Stahly utca közötti szakasz),
- a Horánszky utcába (a Krúdy utca torkolatánál),
- és a Mária utcába (a Lőrinc pap tér sarkára) lett betervezve, mindenhol egy-egy hat P támaszos sziget. Mivel ezek gépjármű-parkoló helyére kerülnek, így végleges helyük még módosítható, a konkrét használói igényeknek megfelelően. Ez összesen 4 sziget, 24 P támasz, hivatalosan 48 bicikli tárolására alkalmas hely!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Mikor várható részletes beszámoló arról, hogy mi hangzott el a egyesületi ülésen? Sajnos nem tudtam ott lenni, de nagyon érdekelne, mit mondott Alföldi György. Főleg a Mária utca felújítása érdekel, a jozsefvaros.hu oldal szerint most januárban indul és márciusban befejeződik, gondolom, nagyon reális ez az adat:)
    Szóval végre az igazságot volna jó tudni.
    Köszi, Egy lakó a Mária utcából

    VálaszTörlés
  2. http://8ker.blog.hu/2010/01/23/maria_es_a_tobbiek
    Ezt a részét pont megírtam, mert többeket érdekelhet, de a részletes beszámolót az egyesületnek illene megírni, tájékoztatni a történésekről, tervekről.
    Van miről, amúgy, bőven.
    :)

    VálaszTörlés