2009. november 26., csütörtök

Múzeumkert - válaszra várva

Ma ezt a levelet küldtük el az OKM kulturális szakállamtitkárának, Dr. Schneider Mártának és a minisztérium civil kapcsolatokért felelős vezetőjének, Kajtárné Botár Borbálának. Várjuk a visszajelzésüket, amint megérkezik, felkerül ide.


"Tisztelt Szakállamtitkár Asszony!
A Civilek a Palotanegyedért Egyesület elnökeként 2009. október 8-án személyesen juttattam el a minisztériumba a Dr. Hiller István miniszter úrnak címzett nyílt levelet a Múzeumkert lakossági használata érdekében. (Amint ez a 8ker.blog.hu/2009/10/08/nyilt_level_kezbesitve posztban dokumentálásra is került.)
Tudomásom szerint a minisztériumban - nemcsak a hatósági ügyek intézésére, hanem általánosságban is - a 30 napos ügyintézési idő tekinthető alapszabálynak. Beadványunkra azonban még mind a mai napig, november 26-ig nem érkezett semmiféle válasz vagy visszajelzés.
Bízunk abban, hogy nem tették levelünket az aktacsomók aljára és nem fogják sokáig tologatni - azt gondolom, a nyílt levelet aláíró 570 ember, illetve a képviselt városrész felé egyesületünknek igenis komoly felelőssége van!
Kérem tehát, szívekedjék visszajelzéssel lenni felénk, hogy mikorra várhatjuk levelünkre a konkrét választ! (A beadványt kollégái az E-43691-es érkeztetőszámmal látták el. Tájékoztatom, hogy levelemet másolatban a tárca civil kapcsolatokért felelős vezetőjének is eljuttattam.)
Üdvözlettel,
Szűcs Péter,
elnök
Civilek a Palotanegyedért Egyesület"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése