2012. november 19., hétfő

ISMÉT FÓRUM!

Meghívó

A Civilek a Palotanegyedért Egyesület (CaPE)ismét lakossági fórumot szervez. Témája mindannyiunkat érintő, fontos kérdések: a negyed közbiztonsága és közegészsége, köztisztasága. Meghívott vendégeink a kerület újonnan megbízott rendőrkapitánya: Danada János r. alezredes, továbbá a Palotanegyed körzeti megbízottja: Kocsis Sándor rendőr zászlós, valamint dr. Szabó Enikő helyettes országos tiszti főorvos, és természetesen az önkormányzat képviselői. 
A lakossági fórum időpontja 2012. november 26. hétfő, 18.00 órai kezdettel. Fórumunk a VIII. kerület Horánszky utca 13-ban létesülő Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ -H13- földszinti előadójában kerül megrendezésre, így lehetőséget kapunk, még a hivatalos megnyitás előtt, az épülettel és a
tervezett feladatokkal, funkciókkal való megismerkedésre is.
Hagyományainknak megfelelően kérdéseiket, észrevételeiket az érdeklődők megküldhetik írásban az info@cape.hu e-mail címre 2012. november 23-ig, de a helyszínen is feltehetik, elmondhatják a fórum résztvevői. 
Az izgalmas és mindenkor aktuális témáknak és az új helyszínnek köszönhetően a szokásosnál is több érdeklődőt vár sok szeretettel a CaPE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése